Käsityönä valmistuu hauska ja henkilökohtainen taidelahja.

Toiveakvarellit syntyvät yhteistyöstä. Tilaajan toiveaiheista luovalla siveltimellä luon lämminhenkisen ja koskettavan maalauksen eläin- tai ihmishahmoin.  Teoksen maustan pienillä henkilökohtaisilla yksityiskohdilla vastaanottajansa iloksi ja suureksi yllätykseksi. Mustavalkoisen tussiluonnoksen työstän ensin tilaajan tarkastettavaksi ja palautteen pohjalta maalaan sävykkääksi akvarelliksi tilaustyöhinnastosta valittuun kokoon. Muistathan että valokuvantarkkuus ei ole tavoitteeni - kerron enemmänkin tarinan kuvan keinoin. Luomallani uniikilla akvarellilla ei myöskään ole painatusoikeutta ilman erillistä lupaa taiteilijalta.

Ota yhteyttä sähköpostilla ( Javascript-tuen tulee olla päällä nähdäksesi sähköpostiosoitteen! ) niin toimitan tarkasteltavaksi tilaustyöhinnaston ja tämänhetkisen toimitusaikataulun luonnoksesta valmiiseen työhön. Vähimmäistoimitusaika tilauksesta valmiiseen akvarelliin on n. 4-5 viikkoa. Toimitusaika on reilusti pidempi touko-, heinä- ja marras-joulukuussa-  olethan siis ystävällisesti aikainen lintu toiveakvarellien tilausasiassa =) niin ehditään hyvään lopputulokseen.

Tietosuoja: Tilauksenteon yhteydessä tilausasiakkaan luovuttamat yhteys- ym. tilauksentekoon tarvittavat tiedot ovat vain taiteilija Heli Pukin henkilökohtaisessa käytössä tilaustyön toteuttamista varten. Tietoja ei käytetä markkinointiin eikä luovuteta kolmennelle osapuolelle. Tilaustiedot poistetaan Heli Pukin/ Ideri tmi:n sähköpostista ja tilauslistasta tilauksen toimittamisen jalkeen turvallista tiedonhävitystapaa käyttäen.

#
Arki

Arki on

tasapainolajien aatelia.

Kaikista vaikeinta on olla juuri tässä.

 

IDERI Heli Pukki, Kauppakatu 25, 53100 LPR, heli.pukki(at)ideri.inet.fi ,  puh. 0400 651 985 facebook

Puoti: ke- pe 10-17.30  ja la 10-14
ke 20.3. klo 12-18, pe 22.3. suljettu


Design by Nitro ID