4.3.2019

 PIM- Uusi runokirja ja pian uudistuvat verkkokauppa ja kotisivut! Feeniksin vaikutusta?

Uusi runokirjani "Feeniksi" sai siivet selkäänsä tämän vuoden alussa. Mikä mainio fiilis! Uuden kirjan työstö eteni sujuvasti ja nyt jo kirja on jo saapunut varastolle. Puodilla ja verkkokaupassa kirja paljastetaan  pe 8.3. klo 10.00!

Feeniksi on nimensä mukaisesti hyväntuulinen, runollinen niksikirja uudistumisen ja jaksamisen hengessä-  viisi vuosikymmentä täyttyy minun(kin) osalta tänä vuonna! Osa, melkeinpä puolet tämän riemuisan  kirjalintusen runoista on puhjennut mie-sie- kielellä " iha karjalaks" . Kuvitus on osin poimintoja aiemmilta vuosilta puettuna runokuosiiin ja osin uusia näyttelyistä irroitettuja akvarelleja. Kirjan ilme ja sanoma on vihreä, värikäs ja iloinen!

Jaksaminen, aikataulutus ja oman itsen voimavarat ovat elintärkeä asia ja aina ajankohtainen aihe. Siitä Feeniksi-kirjan ydin tehty, lempeästä latautumisesta hyvän tuulen voimalla.

Uuden Feeniksi-kirjan juhlaa vietämme Ideri-puodilla pe 8.3. klo 10.00 - 17.30. Juhla jatkuu myös la 9.3. klo 10-14. tervetuloa! Uusi kirja päivityy verkkokauppaan perjantaina 8.3. klo 10 mennessä.

Uuden runokirjan kanssa painettiin myös 4.painos Tuulenratsastaja-runokirjasta.

Uusia kujeita on myös Iderin verkkokauppauudistus maaliskuussa. Hyvin on meidän nykyinen nettikauppamme palvellut mutta tietoturva-asiat ja muutenkin kaupan tekniset ratkaisut vaativat päivitystä joten rohkeasti kuono kohti uusia tuulia- kiitos Avidlyn tiimi ammattitaidosta ja loistavasta yhteistyöstä. Ilme raikastuu ja uudistuu ja nousee uusille siiville kuin Feeniksi ikään! Ilolla tätä odotan.HUOM! Jälleenmyyjille tiedotan tukkuverkkokaupan muutoksista sitten erikseen ja henkilökohtaisesti.


 Maaliskuulta pidentyy jo puodin aukioloaikakin : ke- pe 10-17.30 ja la 10-14.

Ma- ti työhuoneen rauhassa valmistuvat kevään valmistujaiskortit ja kesän näyttelytyöt.


Kuulumisiin ja kevättalven iloa! t. Heli, Karhunen ja Kettunen.
#

Umpihangessa

Hiihtäkää rohkeasti

umpihangessa omia latujanne.

Saatatte kohdata muita samanlaisia.

IDERI Heli Pukki, Kauppakatu 25, 53100 LPR, heli.pukki(at)ideri.inet.fi ,  puh. 0400 651 985 facebook

Puoti: ke- pe 10-17.30  ja la 10-14
ke 20.3. klo 12-18, pe 22.3. suljettu


Design by Nitro ID